Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі - Пешук, Людмила Василівна; Карпенко, Петро Олександрович (My University, 2005)
В даній статті розглянуто шляхи оптимізації структури харчування населення України. This paper deals with ways of optimizing the structure of feeding the population of Ukraine.
Keywords: харчування; м'ясо; НАССР; food; meat; HACCP; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів