Примачик, Євгенія АнатоліївнаСтеценко, Наталія Олександрівна2014-07-082014-07-082014Примачик, Є. Розроблення технології печінкового паштету оздоровчого призначення з овочевими наповнювачами / Є. Примачик, Н. Стеценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 30–31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15992Розроблений спосіб виробництва печінкового паштету дозволяє отримати продукт з високою харчовою і біологічною цінністю, який має підвищений вміст харчових волокон та пребіотику інуліну. A method for producing liver pate provides a product with high nutritional and biological value, which has a high content of dietary fiber and prebiotic inulin.uk-UKовочевий наповнювачпечінковий паштетпродукти оздоровчого призначенняproducts for health improvementvegetable fillingliver pateкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення технології печінкового паштету оздоровчого призначення з овочевими наповнювачамиOther