Бітов, Максим Сергійович2021-09-172021-09-172021Бітов, М. С. Удосконалення технології очищення води у виробництві алкогольних напоїв шляхом пом’якшення та знезалізнення для впровадження у відділенні водопідготовки потужністю 10м3/год. : кваліфікаційна робота... магістра : 181 Харчові технології / Максим Сергійович Бітов ; наук. керівник Наталія Миколаївна Чернова. – Київ, 2021. – 98 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35314кафедра технології цукру і підготовки водизнезалізненняпом’якшенняН-катіонуванняNa-катіонуванняКУ-2-8ХВОпідготовлена водаалкогольні напоїУдосконалення технології очищення води у виробництві алкогольних напоїв шляхом пом’якшення та знезалізнення для впровадження у відділенні водопідготовки потужністю 10м3/год.Other