Автоматизована система прийняття рішень в системі управління дифузійної станції для корекції показників роботи - Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2012)
В результаті розробки та аналізу узагальненої функціональної структури процесу прийняття рішень можна відзначити, що: для використання правил бази знань необхідна інформація з декількох джерел: системи автоматичного контролю, даних заводської лабораторії та результатів візуального обстеження обладнання; стан стружки впливає на вибір та зміну кожного із параметрів; процес прийняття рішень являє собою складну структуру взаємопов‘язаних параметрів. As a result, the development and analysis of a generalized functional structure of the decision-making process can be noted that: the rules for the knowledge base necessary information from several sources: the automatic control, factory laboratory data and results of visual inspection equipment, the state of the chip influences the choice and change each of the parameters , decision-making is a complex structure of interrelated parameters.
Keywords: дифузійна станція; управління; прийняття рішення; система; diffusion; plant; management decision-making; system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка