Форостяна, Нінель ПетрівнаБаглюк, Сергій ВолодимировичЛазаренко, Михайло Васильович2013-03-202013-03-202012Форостяна Н. П. Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді / Н. П. Форостяна, С. В. Баглюк, М. В. Лазаренко // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 62-69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6968Розглянуто механізм набухання водорозчинних крохмалів у воді. Запропоновано ультразвуковий метод визначення оптимальної концентрації крохмалю у воді для розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої крохмалевмісної сировини. The mechanism of the swelling of the water-soluble starch in water is considered. Ultrasonic method for determining the optimal concentration of starch in water for the development of rational technologies of food concentrates of fast preparation, which are based on the extruded starch raw materials, is proposed.otherекструдовані крохмаліультразвукові методи дослідженняехо-імпульскінетика процесу набухання крохмалюextruded starchultrasound methods of researchecho-impulsekinetics of the starch swellingкафедра фізики та професійної безпекиУльтразвукові дослідження набухання крохмалів у водіArticle