Контроль мікробіологічної безпеки продукції ресурсоефективних низькотемпературних технологій - Сімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна (My University, 2023)
Якість харчової продукції є однією з найскладніших і багатопланових категорій як для конкретного споживача, так і для підприємства-виробника, і в цьому випадку йдеться також про один із найважливіших чинників його конкурентоспроможності. Тому забезпечення відповідної якості контролю охоплює комплекс завдань, які необхідно вирішувати впродовж усього циклу створення харчової продукції на кожному етапі її виробництва, зокрема при використанні ресурсоефективних технологій.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; ресурсоефективна технологія; плодоовочева сировина; заморожування; resource-effective technology; fruit-and-vegetable raw materials; quick freezing