Кушнір, Анастасія ІванівнаВолошина, Ірина Миколаївна2014-11-182014-11-182014Кушнір, А. І. Використання дріжджових пробіотиків у сільському господарстві / А. І. Кушнір, І. В. Волошина // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 485.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18416Сучасна інтенсивна індустрія тваринництва, птахівництва та рибництва ґрунтується на використанні в якості обов'язкових компонентів комбікормів різних біологічно активних стимуляторів обміну речовин, травлення, імунітету тварин. Modern intensive livestock industry, poultry farming, based on use in animal feed as mandatory components of different biologically active metabolic stimulant, digestive, immune animals.otherдріжджові пробіотикисільське господарствобілокagricultureproteinyeast probioticsВикористання дріжджових пробіотиків у сільському господарствіOther