Використання дріжджових пробіотиків у сільському господарстві - Кушнір, Анастасія Іванівна; Волошина, Ірина Миколаївна (My University, 2014)
Сучасна інтенсивна індустрія тваринництва, птахівництва та рибництва ґрунтується на використанні в якості обов'язкових компонентів комбікормів різних біологічно активних стимуляторів обміну речовин, травлення, імунітету тварин. Modern intensive livestock industry, poultry farming, based on use in animal feed as mandatory components of different biologically active metabolic stimulant, digestive, immune animals.
Keywords: дріжджові пробіотики; сільське господарство; білок; agriculture; protein; yeast probiotics