Управління маркетинговою діяльністю підприємств хлібопекарної промисловості - Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Полінчик-Ярова, Тетяна Володимирівна (My University, 2012)
Розглянуті питання ролі та місця маркетингової діяльності на підприємствах хлібопекарної промисловості. Визначення основні завдання маркетингу в сучасних умовах господарювання. The questions of the role and place of marketing activities in the baking industry. The main problems of marketing in the contemporary economy.
Keywords: маркетинг; основні завдання; хлібопекарна промисловість; marketing; main tasks; baking industry marketing; кафедра економіки праці та менеджменту