Чечотенко, Карина Віталіївна2021-07-162021-07-162021Чечотенко, К. В. Розроблення технології пісочного печива Сабле для кафе-кондитерської в м.Костопіль Рівненської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Карина Віталіївна Чечотенко ; наук. керівник Андрій Володимирович Гавриш. – Київ, 2021. – 136 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34844otherкафе-кондитерськаорганізаційна структурасхема технологічного процесуконкурентоспроможністьлактитолстевіяпюре гарбузакафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозроблення технології пісочного печива Сабле для кафе-кондитерської в м.Костопіль Рівненської областіOther