Інноваційні зміни в готельно-ресторанному бізнесі в умовах пандемії - Нікітіна, Тетяна Андріївна; Богуславський, Олександр Володимирович (My University, 2021)
Сьогодні готельно-ресторанний бізнес повинен функціонувати у форс-мажорних обставинах, в умовах пандемії, з постійними обмеженнями діяльності через карантин, накладений державами. Така ситуація спостерігається у всьому світі. Інноваційним проривом, виходом із цієї непростої ситуації стало активне впровадження комп’ютеризації, Інтернет-технологій, Інтернет-сервісів, які допомагають існуванню ресторанного бізнесу сьогодні, та відкриває нові можливості для просування свого товару на ринок.
Keywords: інновації (готельно-ресторанний комплекс); пандемія; готельні послуги; кафедра готельно-ресторанної справи