Технологічні особливості інтенсифікації виробництва озимої пшениці - Суліменко, Лариса Антонівна; Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2001)
Досліджено технологічні особливості ефективності роботи агропідприємств з вирощування озимої пшениці, висвітлено їх переваги й недоліки та науково обґрунтовано рекомендації щодо перспектив подальшого розвитку

Technological features of the efficiency of winter wheat growing agro-enterprises were studied, their advantages and disadvantages were highlighted, and recommendations regarding the prospects for further development were scientifically substantiated
Keywords: кафедра економіки і права; ефективність; агрокультура; сівозміна; економіка; конкурентоспроможність; менеджмент; диверсифікація; efficiency; agriculture; crop rotation; economy; competitiveness; management; diversification