Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор Мирославович2012-12-182012-12-182005Гончаров, Г. І. Склад та ефективність дії фосфатних сумішей / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський // Мясное дело. — 2009. — № 3. — С. 36-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4549Визначення якісного і кількісного складу імпортних фосфатних препаратів виконано методом рентгено-фазового аналізу. Експериментально встановлено, що при додаванні у м’ясні фарші твердої води ефективність впливу фосфатних сумішей знижується.To determine the qualitative and quantitative composition of imported phosphate products performed X-ray phase analysis. Experimentally that when you add in minced meat hard water efficiency effect of phosphate compounds decreases.otherтвердість водифосфативарені ковбаситехнологічний процесwater hardnessphosphatesboiled sausageкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСклад та ефективність дії фосфатних сумішейArticle