Ковбаски для гриля (смаження) з топінамбуром (Патент на корисну модель № 77565) - Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Михайлюк, Оксана Миколаївна (My University, 2013)
Розроблено ковбаски для гриля (смаження) з топінамбуром, що містять свинину напівжирну, сіль, перець чорний мелений, часник, які відрізняються тим, що додатково містять курятину, подрібненні бульби топінамбура, крохмаль, часник використовують сушений мелений, перець духмяний, коріандр мелений, горіх мускатний мелений. Have been developed sausage for grilling (frying) with artichoke containing pork half-bold, salt, ground black pepper, garlic, wherein further comprising chicken, chopped artichoke, starch, garlic dry freshly ground, allspice, coriander freshly ground, ground nutmeg.
Keywords: топінамбур; курятина; ковбаски; смаження; artichoke; chicken; sausages; frying; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів