Вихід зародку при подрібненні кукурудзи різної вологості - Харченко, Євген Іванович (My University, 2014)
В статті наведено результати досліджень подрібнення кукурудзи різної вологості. Проведено аналіз виходу зародка із зерна кукурудзи при зміні її вологості. Встановлено вплив вологості на вихід зародка та ступінь подрібнення. In clause results of research of crushing of corn of different humidity are resulted. The analysis of an output of a germ from grain of corn is lead at change of its humidity. Influence of humidity on an output of a germ and a degree of crushing is established.
Keywords: кукурудза; подрібнення; зародок; corn; crushing; germ; кафедра технології зберігання і переробки зерна