Страх як емоційний мотив поведінки споживача в період епідемії коронавірусу - Никоненко, Андрій Володимирович (My University, 2020)
Проаналізовано основні психологічні мотиви поведінки споживача. Досліджено специфіку страху як мотиву купівельної поведінки. Показано вплив на поведінку споживачів України епідемії коронавірусу. Розглянуто питання коректної та некоректної маркетингової політики підприємства в умовах пандемії. The main psychological motives of consumer behavior are analyzed. The specificity of fear as a motive for buying behavior is studied. The influence of the coronavirus epidemic on the behavior of Ukrainian consumers is shown. The issues of correct and incorrect marketing policy of the enterprise in the conditions of a pandemic are considered.
Keywords: кафедра маркетингу; реклама; психологічні мотиви поведінки споживача; епідемія коронавірусу; advertising; psychological motives of consumer behavior; coronavirus epidemic