Використання продукції бджільництва (перги) в технології продукції закладів ресторанного господарства - Галінська, Олександра Сергіївна (My University, 2013)
Важливим напрямком підвищення харчової та біологічної цінності кондитерських глазурованих виробів є застосуванням харчової добавки функціонального призначення - перги бджолиної. An important way to increase food and biological value glazed confectionery products is the use of food additives functionality - pergi bee.
Keywords: продукція бджільництва; ресторанне господарство; перга; beekeeping products; restaurant management; perga