Галінська, Олександра Сергіївна2016-10-052016-10-052013Галінська, О. С. Використання продукції бджільництва (перги) в технології продукції закладів ресторанного господарства / О. С. Галінська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 188-190.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24318Важливим напрямком підвищення харчової та біологічної цінності кондитерських глазурованих виробів є застосуванням харчової добавки функціонального призначення - перги бджолиної. An important way to increase food and biological value glazed confectionery products is the use of food additives functionality - pergi bee.uk-UKпродукція бджільництваресторанне господарствопергаbeekeeping productsrestaurant managementpergaВикористання продукції бджільництва (перги) в технології продукції закладів ресторанного господарстваOther