Сидоренко, Олена МиколаївнаКарпенко, Тетяна СергіївнаПавлюченко, Олена Станіславівна2015-12-112015-12-112012Сидоренко, О. М. Перспективи використання інуліна та олігофруктози в технології кондитерських виробів / О. М. Сидоренко, Т. С. Карпенко, О. С. Павлюченко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 75-77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21958Харчування людини є найбільш суттєвим фактором, який безпосередньо впливає на її здоров’я. Повноцінне харчування передбачає використання компонентів, раціональне поєднання яких здатне максимально задовольнити потребу організму в поживних та біологічно активних речовинах. Nutrition is the most essential factor that directly affects its health. Nutrition involves the use of components, good combination of which is able to meet the body's need for nutrients and bioactive substances.інулінкондитерські виробиолігофруктозаinulinolihofruktozaconfectioneryкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи використання інуліна та олігофруктози в технології кондитерських виробівOther