Перспективи використання інуліна та олігофруктози в технології кондитерських виробів - Сидоренко, Олена Миколаївна; Карпенко, Тетяна Сергіївна; Павлюченко, Олена Станіславівна (My University, 2012)
Харчування людини є найбільш суттєвим фактором, який безпосередньо впливає на її здоров’я. Повноцінне харчування передбачає використання компонентів, раціональне поєднання яких здатне максимально задовольнити потребу організму в поживних та біологічно активних речовинах. Nutrition is the most essential factor that directly affects its health. Nutrition involves the use of components, good combination of which is able to meet the body's need for nutrients and bioactive substances.
Keywords: інулін; кондитерські вироби; олігофруктоза; inulin; olihofruktoza; confectionery; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи