Проектування систем теплопостачання сільського господарства - Драганов, Б. Х.; Бессараб, Олександр Семенович; Міщенко, А. В.; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2003)
Викладені основи проектування систем теплопостачання сільського господарства при використання традиційних джерел енергії, пасивних систем сонячного опалення приміщень, активних систем сонячного теплопостачання, систем геотермального теплопостачання, вітроенергетичних установок, біогазових установок, комбіноване використання поновлювальних джерел енергії, систем газопостачання сільського господарства. Приведені відповідні довідникові дані. Bases designing heating systems of agriculture in the use of traditional energy sources, passive solar heating and active solar heating, geothermal heating systems, wind turbines, biogas plants, combined renewable energy supply systems of agriculture. Present relevant references data.
Keywords: теплопостачання; сільське господарство; проектування; енергетика; heating; agriculture; engineering; energy; кафедра технології консервування