Фінансове забезпечення інноваційної діяльності підприємств - Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2010)
В статті розглянуто фінансове забезпечення інноваційної діяльності та проаналізовано структуру джерел фінансування інновацій в Україні.

The article deals with financial software innovations and analyzed the structure of innovative sources of financing in Ukraine.
Keywords: innovative activity of the enterprise; innovation financing; інноваційна діяльність підприємства; фінансування інновацій; кафедра маркетингу