Kopoвінa, Марiя ВолодимирiвнаГагач, Іван ІгоревичПешук, Людмила Василівна2014-06-112014-06-112014Коровіна, М. В. Вдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожиріння / М. В. Коровіна, І. І. Гагач, Л. В. Пешук // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІV Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ, 2014. – С. 92-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14938У статті наведено результати роботи з приводу розробок спеціального продукту для людей з надлишковою вагою тіла. The article presents the work on the development of special products for people with excess body weight.otherзбалансоване харчуваннянапівфабрикатожирінняенергетичний дисбалансbalanced mealsconvenience foodsobesityenergy imbalanceкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожирінняArticle