Збагачення нового кисломолочного напою вітамінами - Ромоданова, Валентина Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна (My University, 1997)
Розроблено технологію виробництва нового кисломолочного напою для дитячого та дієтичного харчування продовженого терміну зберігання. Збагачення продукту вітамінами здійснено за рахунок введення домішки рослинного походження полісолодового екстракту «Полісол-2».
Keywords: кисломолочний напій; кисломолочный напиток; fermented milk drink; дитяче харчування; детское питание; baby food; вітаміни; витамины; vitamins; кафедра технології молока і молочних продуктів