Чорна, Анастасія ІванівнаКалмазан, Вікторія БорисівнаЧорний, Іван Олександрович2020-02-112020-02-112019Чорна, А. І. Конкурентоспроможність зефіру з їстівним покриттям / А. І. Чорна, В. Б. Калмазан, І. О. Чорний // Товари і ринки. – 2019. – № 2. – С. 75–86.1998‐2666https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30762Проаналізовано стан виробництва їстівного покриття та сфери його використання. Розглянуто основні аспекти оцінки ефективності виробництва кондитерських виробів з їстівним покриттям. Здійснено експертну оцінку переваг розробленого їстівного покриття проти паковання-аналога. Визначено комплексний показник якості та конкурентоспроможність зефіру в їстівному покритті.otherкондитерські виробиїстівне покриттяспоживні властивостітовар-аналогекологічно безпечний вид пакованняconfectioneryedible coatingconsumer propertiesanalog-productenvironmentally friendly type of packagingкафедра експертизи харчових продуктівКонкурентоспроможність зефіру з їстівним покриттямArticle