Схемні рішення оснащення енергоефективного будинку системою теплозабезпечення - Басок, Борис Иванович; Недбайло, Олександр Миколайович; Ткаченко, М. В.; Божко, І. К.; Новіцька, Марина Павлівна (My University, 2013)
У статті наведена класифікація систем опалення за діапазоном температур поверхні теплообміну, що пропонується авторами для використання ними в подальших роботах. Представлені принципові схемні рішення для теплопостачання сучасних энергоэффективных будинків типу "котедж" із використанням відновлюваних джерел енергії. In article classification systems of heating by a range of temperatures a surface heat exchange which is offered authors for use by them in the further works is resulted. Basic circuit decisions for a heat supply modern energy efficiency houses of type "cottage" with use of renewed energy sources are presented.
Keywords: енергоефективність; будинок; energy efficiency; house; теплопостачання; heatsupply; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки