Мукоїд, Роман МиколайовичЄмельянова, Ніна ОлександрівнаУкраїнець, Анатолій ІвановичСвидинюк, Іван Миколайович2012-12-262012-12-262009Мукоїд, Р. М. Амінокислотний склад білків зерна різних сортотипів вівса / Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова, А. І. Українець, І. М. Свидинюк // Харчова промисловість. – 2009. – № 8. – С. 14–16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5040Досліджено амінокислотний склад нового сортотипу голозерного вівса як сировини для оздоровчих харчових продуктів. Of research amynokyslotnыy composition of the new cultivar holozernoho oats ozdorovytelnыh As raw materials for food products control.otherовес плівковийекстрактивністьбілкові речовиниамінокислотиoats filmextractiveproteinsamino acidsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваАмінокислотний склад білків зерна різних сортотипів вівсаArticle