Амінокислотний склад білків зерна різних сортотипів вівса - Мукоїд, Роман Миколайович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович; Свидинюк, Іван Миколайович (My University, 2009)
Досліджено амінокислотний склад нового сортотипу голозерного вівса як сировини для оздоровчих харчових продуктів. Of research amynokyslotnыy composition of the new cultivar holozernoho oats ozdorovytelnыh As raw materials for food products control.
Keywords: овес плівковий; екстрактивність; білкові речовини; амінокислоти; oats film; extractive; proteins; amino acids; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства