Шляхи розвитку лікувально-оздоровчого туризму в Україні - Кононенко, Аліна Русланівна; Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2021)
Лікувально-оздоровчий туризм охоплює безліч регіонів України і пропонує досить ефективне та професійне лікування, засноване, в основному, на кліматичних особливостях місцевості і бальнеологічних можливостях того чи іншого курорту. Вимоги часу до поліпшення якості життя населення розвинених країн вносить деякі корективи в організації їх відпочинку та оздоровлення.

Medical and health tourism covers many regions of Ukraine and offers quite effective and professional treatment, based mainly on the climatic features of the area and the balneological possibilities of one or another resort. The demands of time to improve the quality of life of the population of developed countries make some adjustments in the organization of their recreation and health.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; лікувальний туризм; розвиток; Україна; medical tourism; development; Ukraine