Екологічне управління як складова системного підходу до управління підприємством - Салатюк, Ніна Миколаївна (My University, 2012)
Аналізується суть, мета та методи екологічного управління . Розглянуто інструменти економічного механізму екологічного регулювання та обґрунтовується необхідність його подальшого вдосконалення.
Keywords: екологічне управління; екологічне оподаткування; еколого-економічний механізм; природокористування; экологическое управление; экологическое налогообложение; эколого-экономический механизм; природопользование; ecological management; ecological taxation; ecological-economic mechanism; use of natural resources; кафедра економічної теорії