Жигалюк, Марія Олександрівна2022-10-312022-10-312022Жигалюк, М. О. Удосконалення елементів системи управління безпечністю управління виробництва пива темного для оператора ринку ПРАТ «Фірма ПолтавПиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Олександрівна Жигалюк ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2022. – 112 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38586otherкафедра експертизи харчових продуктівПрАТ «Фірма ПолтавПиво».пиво темне фільтроване і пастеризованеорганолептичні показникифізико-хімічні показникиудосконалення елементів системи управління безпечністюУдосконалення елементів системи управління безпечністю управління виробництва пива темного для оператора ринку ПРАТ «Фірма ПолтавПиво»Other