Діяльність підприємств харчової промисловості в умовах сучасних реалій - Кусий, Сергій Вікторович; Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2022)
Проаналізовано діяльність підприємств харчової промисловості в сучасних умовах. Виділено низку проблем, з якими довелося зіткнутися підприємствам харчової промисловості. Зазначено шляхи подальшого розвитку підприємств харчової промисловості. The activity of food industry enterprises in modern conditions is analyzed. A number of problems faced by food industry enterprises are highlighted. Ways of further development of food industry enterprises are indicated.
Keywords: кафедра маркетингу; підприємство; харчова промисловість; проблеми; карантин; логістика; enterprise; food industry; problems; quarantine; logistics