Топій, Анна СергіївнаГрищенко, Анна Миколаївна2021-06-012021-06-012021Топій, А. Перспективи використання гарбузового пюре в технології виробництва чіабати / А. Топій, А. Грищенко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 127.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34199Використання гарбузового пюре в технології хлібобулочних виробів сприяє збагаченню виробів харчовими волокнами, мікро- та макроелементами, вітамінами. Перспективним є використання гарбузового пюре в технології чіабати. The use of pumpkin puree in the technology of bakery products contributes to the enrichment of products with dietary fiber, micro- and mfcroelements, vitamins. The use of pumpkin puree in ciabatta technology is promising.otherхлібпюре гарбузовегарбузхарчова цінністьчіабатаbreadmashed pumpkinspumpkinnutritional valuechiabataкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи використання гарбузового пюре в технології виробництва чіабатиThesis