Перспективи використання гарбузового пюре в технології виробництва чіабати - Топій, Анна Сергіївна; Грищенко, Анна Миколаївна (My University, 2021)
Використання гарбузового пюре в технології хлібобулочних виробів сприяє збагаченню виробів харчовими волокнами, мікро- та макроелементами, вітамінами. Перспективним є використання гарбузового пюре в технології чіабати. The use of pumpkin puree in the technology of bakery products contributes to the enrichment of products with dietary fiber, micro- and mfcroelements, vitamins. The use of pumpkin puree in ciabatta technology is promising.
Keywords: хліб; пюре гарбузове; гарбуз; харчова цінність; чіабата; bread; mashed pumpkins; pumpkin; nutritional value; chiabata; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів