Логарифмічні рівняння у профільній школі - Мазур, Олег Костянтинович (My University, 2013)
У цій статті наводяться способи розв’язування логарифмічних рівнянь і варіанти тестових задач для самостійного розв’язання. This article describes how to solve logarithmic equations and variants of test problems for solution.
Keywords: основа; логарифм; log; base; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.