Використання біоплато для очистки стічних вод харчової промисловості - Шпякіна, Анна Ігорівна; Семенова, Олена Іванівна (My University, 2015)
Біоплато – це штучно створені системи очищення, що нагадують біоставки, розташовані каскадом і побудовані з урахуванням оптимальних фізико-хімічних та біологічних факторів процесу очищення. Технологія біоплато є екологічно чистою, експлуатаційні витрати – мінімальні, термін між капітальними ремонтами складає 25-30 років. Bioplato - is artificial treatment systems that resemble biostavky located and constructed cascade on the basis of optimal physical, chemical and biological factors purification process. Bioplato technology is environmentally friendly, operating costs - minimal time between major overhaul is 25-30 years.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; біоплато; стічні води; очищення; ХСК; БСК; bioplato; waste water purification; COD; BOD