Мельник, Вікторія ЮріївнаКравчук, Надія Миколаївна2019-07-162019-07-162019Мельник, В. Ю. Використання сучасних трендів у харчуванні в закладах ресторанного господарства / В. Ю. Мельник, Н. М. Кравчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19 - 20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 120-121https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30014Розглянуто можливість і доцільність використання їстівних квітів у рецептурах і оздобленні страв, що дозволяє отримувати смачну та різноманітну їжу; наведено види їстівних квітів, які вирощують в Україні. Considered the possibility and expediency of using edible flowers in recipes and decoration of dishes, which allows you to get delicious and varied food; The types of edible flowers that are grown in Ukraine are presented.uk-UKїстівні квітибактерицидні властивостівідваригастрономічна модаінгредієнтedible flowersbactericidal propertiesdecoctionsgastronomic modingredientВикористання сучасних трендів у харчуванні в закладах ресторанного господарстваThesis