Бойчук, Мартин Павлович2023-05-102023-05-102023Бойчук, М. П. Проект ковбасного цеху потужністю 4 тон м’ясних виробів за зміну, з впровадженням виробництва напівфабрикатів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Бойчук Мартин Павлович ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2023. – 104 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40632otherсировинаяловичинасвининаковбасні виробинапівфабрикатитехнологіярозрахунокобладнанняraw materialsbeefporksausage productssemi-finished productstechnologycalculationequipmentкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПроект ковбасного цеху потужністю 4 тон м’ясних виробів за зміну, з впровадженням виробництва напівфабрикатівOther