Аналіз поняття "Збут" - Ніколаєнко, Ірина Володимирівна (My University, 2014)
Щоб задовольнити потреби споживачів на сьогоднішній час, недостатньо просто виготовити товар, який потрібен споживачеві, але й потрібно правильно оцінити його та реалізувати споживачеві. Тому можна стверджувати що збут є однією із найважливіших складових маркетингової діяльності підприємства. To meet the needs of consumers in today's time, not enough just to produce a product that the consumer needs, but also to properly evaluate it and implement consumer. We can therefore say that sales is one of the key elements of the marketing of the company.
Keywords: споживач; потреба; товар; маркетинг; consumer; need; goods; marketing