Скрипко, Ангелiна ПетрiвнаОболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2014-03-122014-03-122014Патент 87154 UA, МПК A23G 3/34 (2006.01). Спосіб виробництва здобного печива «Цілюще зернятко» / Скрипко А. П., Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201309462 ; заявл. 29.07.13 ; опубл. 27.01.14, Бюл. № 2, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13057В основу корисної моделі поставлена мета створення способу виробництва здобного печива «Цілюще зернятко», з поліпшеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів. Спосіб виробництва здобного печива «Цілюще зернятко», що складається з приготування тіста шляхом збивання маргарину з цукровою пудрою і іншими компонентами згідно рецептурного складу та змішування збитої маси з пшеничним борошном, формування та випікання готових виробів, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста додатково вноситься борошно з неферментованого солоду голозерного вівса. The basis of the utility model the goal to provide a method of manufacture butter biscuits «Healing grain», with improved structural and mechanical properties of dough and finished products. Method of manufacturing butter biscuits «Healing grain», which consists of dough by whisking the margarine with powdered sugar and other components of the composition according to the prescription and mixing shot down weight of wheat flour, shaping and baking the finished products, characterized in that the preparation of the dough additionally introduced unfermented flour and malt holozernoho oats.uk-UKборошно пшеничнеборошно з неферментованого вівсяного солодувівсяне борошногуміарабікwheat flourunfermented flour with oat maltoatmealmucilageкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва здобного печива «Цілюще зернятко» (Патент на корисну модель № 87154)Other