Prokopenko, ValeriyaLevkivska (Muzika), TetianaRubanka, Kateryna2024-06-122024-06-122024Prokopenko, V. O. Hazard analysis critical control point (HACCP) / V. O. Prokopenko, T. M. Levkivska, K. V. Rubanka // Технологія-2024 : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 24 травня. 2024 р., м. Київ. – Київ : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2024. – С. 227.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43448HACCP — це система управління, в якій безпека харчових продуктів розглядається шляхом аналізу та контролю біологічних, хімічних і фізичних небезпек від виробництва сировини, закупівлі та обробки до виробництва, розповсюдження та споживання готової продукції. Загальновизнані урядовими установами, торговими асоціаціями та харчовою промисловістю в усьому світі були визнані сім принципів HACCPHACCP is a management system in which food safety is addressed through the analysis and control of biological, chemical, and physical hazards from raw material production, procurement and handling, to manufacturing, distribution and consumption of the finished product. The seven principles of HACCP have been universally accepted by government agencies, trade associations and the food industry around the worldenНАССРсистема менеджментубезпечність харчових продуктівконтролькафедра технології консервуванняmanagement systemfood safetycontrolHazard analysis critical control point (HACCP)Thesishttps://orcid.org/0000-0001-7214-6584https://orcid.org/0000-0002-9884-4214