Ковтун, Аліна ВолодимирівнаКовбаса, Володимир МиколайовичПічкур, Віталій Яковлевич2017-05-162017-05-162016Ковтун, А. В. Вплив харчових волокон на органолептичні показники формованих картопляних чіпсів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур // Продовольчі ресурси : збірник наукових праць / Національна академія аграрних наук України ; Інститут продовольчих ресурсів. – 2016. - № 7. – С. 163-169.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25274Проведені дослідження щодо можливості зміни органолептичних показників формованих картопляних чіпсів із додаванням висівок і жмиху гарбуза та встановлено рекомендовані межі їх дозування. The conducted researches concerning an opportunity of change of organoleptic parameters of formed potato chips with addition of bran and pumpkin cake and the recommended limits of their dosage are established.uk-UKхарчові волокнаdietary fiberформовані картопляні чіпсиmolded potato chipsвисівкиbranкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиВплив харчових волокон на органолептичні показники формованих картопляних чіпсівArticle