Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаЗадесенська, Ілона ВалеріївнаФедько, Світлана Олександрівна2023-03-132023-03-132022Башта, А. Показники обізнаності та усвідомлення здобувачами НУХТ факторів ризику хронічних неінфекційних захворювань / А. Башта, І. Задесенська, С. Федько // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 86–88https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39051Без сумніву, покращення обізнаності та усвідомлення молоддю небезпеки факторів ризику розвитку ХНІЗ може стати вагомою складовою профілактичних заходів. Тому одним з важливих завдань підготовки здобувачів у вищих навчальних закладах має бути формування в них культури здорового способу життя, засвоєння основних знань щодо факторів ризику розвитку ХНІЗ. Undoubtedly, improving youth awareness and awareness of the dangers of risk factors for the development of chronic non-infectious diseases can become an important component of preventive measures. Therefore, one of the important tasks of training applicants in higher educational institutions should be the formation of a culture of a healthy lifestyle in them, assimilation of basic knowledge about risk factors for the development of chronic non-infectious diseases.otherздоров’яхронічні неінфекційні захворюванняхарчуванняhealthchronic non-infectious diseasesnutritionкафедра технології оздоровчих продуктівПоказники обізнаності та усвідомлення здобувачами НУХТ факторів ризику хронічних неінфекційних захворюваньThesis