Харчова промисловість № 30 - Національний університет харчових технологій (My University, 2021)
Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженернотехнічних працівників харчової промисловості. Results of research and development operations on technology of foodstuff, chemical, biochemical, microbiological processes, devices, the equipment, automation of food productions and economy of the food industry are provided. The journal was designed for scientists, engineers and technical personnel of the food industry.
Keywords: сировина; матеріали; процеси харчових виробництв; проектування; технологія; raw materials; food production; processes; technology; design