Досвід викладання вітчизняної та світової історії в умовах технічного вищого навчального закладу - тези небайдужого викладача - Буравченкова, Світлана Борисівна (My University, 2011)
Розглянуто питання викладання історії як гармонійно розвиненої універсальної науки, у якій методами та суттю і сторичного пізнання, як на тому лакмусовому папері, відображені точні і гуманітарні науки загалом. The problem of teaching history as a harmonious development of universal science in which methods and knowledge of nature and storychnoho as on the litmus paper reflects accurate and humanities in general.
Keywords: історія; викладання дисципліни; кафедра гуманітарних дисциплін