Сімахіна, Галина ОлександрівнаЯрош, Катерина Олександрівна2016-03-292016-03-292015Сімахіна, Г. О. Отримання харчових барвників з лушпиння цибулі з підвищеним вмістом каротиноїдів / Г. О. Сімахіна, К. О. Ярош // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 36-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22603Харчовий каротиноїдовмісний барвник із лушпиння цибулі, отриманий за запропонованими способами, можна застосовувати в різних галузях харчової промисловості, в тому числі для дитячого та дієтичного харчування, при виробництві різноманітних кулінарних страв та харчо концентратів, а також для продуктів із вираженою антиоксидантною дією. Food coloring karotynovmisni of onionskin obtained by the proposed method can be used in various fields of food industry, including the infant and dietetic foods, production of various culinary dishes and food concentrates and for products with a strong antioxidant effect.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівлушпиння цибулікаротиноїдихарчовіх барвникиonionskincarotenoidsfood coloringОтримання харчових барвників з лушпиння цибулі з підвищеним вмістом каротиноїдівOther