Бударіна, Катерина ОлексіївнаШаран, Лариса ОлександрівнаБондар, Наталія ПетрівнаГубеня, Вячеслав Олександрович2021-04-132021-04-132021Бударіна, К. О. Доцільність впровадження крафтової кав’ярні у закладі сфери гостинності / К. О. Бударіна, Л. О. Шаран, Н. П. Бондар, В. О. Губеня // Географія і туризм. – 2021. – № 60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33216Доведено необхідність впровадження крафтової кав’ярні з власним обсмажувальним цехом на території підприємства гостинності. The necessity of introducing a craft cafe with its own roast on the territory of a hospitality enterprise has been proved.otherпідприємство гостинностівласна кав’ярнядодаткові послугиконкурентоспроможністьhospitality enterpriseown coffee shopadditional servicescompetitivenessкафедра готельно-ресторанної справиДоцільність впровадження крафтової кав’ярні у закладі сфери гостинностіArticle