Моделювання струменя повітряно-водяної суміші в пакувальних технологіях - Маслянко, Андрій Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Гавва, Олександр Миколайович (My University, 2016)
За результатами можна знайти оптимальні залежності між тисками в середовищах, звідки відбувається вприскування та куди. Важливою залежністю є залежність між швидкістю вприскування та витратою речовини. Залежності дають можливість також підбирати необхідні геометричні параметри форсунок та ефективну площу зрошування об'єктів. The results can be found optimal relationship between pressures in environments where injection takes place and where. Dependence is an important relationship between the injection speed and flow of matter. Dependencies also make it possible to select the required geometrical parameters nozzles and effective area of irrigation facilities.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; пакувальні технології; моделювання; повітряно-водяна суміш; packaging technology; modeling; air-water mixture