Українець, Анатолій ІвановичХомічак, Любомир МихайловичСавченко, Олександр АркадійовичГрек, Олена Вікторівна2012-04-032012-04-032012Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення жиру : ДСТУ ISO 5543:2005. / А. І. Українець, Л. М. Хомічак, О. А. Савченко, О. В. Грек – К. : Держспоживстандарт України, 2007. – 11 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/681Національний стандарт відповідає ІSO 5543:1986 Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.A national standard meets ISO 5543:1986 Caseins and caseinats - Determination of fat content - Gravmetric of method (Reference of method). A degree of accordance is identical (IDT).otherгравіметричний методgravmetric of methodстандартказеїн та казеїнатиstandardcaseins of and caseinatsкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології молока і молочних продуктівКазеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення жиру