Порівняльний аналіз PR-активностей ритейл-мереж: АТБ та Сільпо - Росавіцька, Валерія Петрівна; Поліщук, Софія Олександрівна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2026)
Здійснений порівняльний аналіз PR-активностей ритейл-мереж: «АТБ» та «Сільпо».
Keywords: кафедра маркетингу; PR; ритейл-сервіс