Веберова, Анна ОлександрівнаМайборода, Олена Іванівна2023-09-212023-09-212021Веберова, А. О. Профілактика виникнення хворобливих станів, пов'язаних з вживанням продуктів, багатих на гістамін / А. О. Веберова, О. І. Майборода // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 195https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41106otherкафедра харчової хіміїгістамінхворобливі станимаркування харчових продуктівhistaminepainful conditionslabeling of food productsПрофілактика виникнення хворобливих станів, пов'язаних з вживанням продуктів, багатих на гістамінThesis