Конкурентні стратегії підприємств в сучасному ринковому середовищі - Кобюк, Олексій Олександрович (My University, 2015)
Підприємство повинно вкрай розумно підійти до процесу розробки та реалізації стратегії, врахувавши фактори внутрішнього і зовнішнього середовища. The company must very stupid approach to the development and implementation of the strategy, taking into account factors internal and external environment.
Keywords: конкурентні стратегії; ринкове середовище; competitive strategy; market environment