Kuzinska, VladyslavaPodobiy, Olena2024-11-112024-11-112024Kuzinska, V. Anthocyanins in raspberry and their potential health benefits / V. Kuzinska, O. Podobii // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 2 – С. 255-256https://orcid.org/0000-0002-2540-6811https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45647In this study the analysis of modern scientific literature was conducted. The methods that were used are generalization, systematization, specification.У цьому дослідженні проведено аналіз сучасної наукової літератури було проведено аналіз сучасної наукової літератури. Використано методи: узагальнення, систематизація, конкретизація.enкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівантоціаниантиоксидантиЧервона малинаягодиanthocyaninsтехнологіяantioxidantsRed raspberryberriestechnologyAnthocyanins in raspberry and their potential health benefitsThesis