Застосування інформаційних технологій при оптимізації розрахунку витрат вапна на окремі ступені очищення дифузійного соку. - Ющук, Павло Олександрович; Ющук, Інна Василівна (My University, 2020)
Вапняно-вуглецеве очищення є одним з важливих етапів цукрового виробництва – воно впливає на вихід і якість готової продукції. Одним з реальних шляхів підвищення ефективності цукрового виробництва є удосконалення технології вапняно-вуглецевого очищення з метою зниження витрат вапна на очищення дифузійного соку
Keywords: оптимізація розрахунку; очистка дифузійного соку; цукрове виробництво; calculations optimization; crude juice purifying; sugar production; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки