Ющук, Павло ОлександровичЮщук, Інна Василівна2023-11-132023-11-132020Ющук, П. О. Застосування інформаційних технологій при оптимізації розрахунку витрат вапна на окремі ступені очищення дифузійного соку / П. О. Ющук, І. В. Ющук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ. – Ч.2. – С. 157https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41479Вапняно-вуглецеве очищення є одним з важливих етапів цукрового виробництва – воно впливає на вихід і якість готової продукції. Одним з реальних шляхів підвищення ефективності цукрового виробництва є удосконалення технології вапняно-вуглецевого очищення з метою зниження витрат вапна на очищення дифузійного сокуotherоптимізація розрахункуочистка дифузійного сокуцукрове виробництвоcalculations optimizationcrude juice purifyingsugar productionкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиЗастосування інформаційних технологій при оптимізації розрахунку витрат вапна на окремі ступені очищення дифузійного соку.Thesis