Дослідження процесу хімічної деаерації води на основі редокситів - Поржезінський, Юрій Георгійович; Осадчий, М. М. (My University, 2009)
Приводиться аналіз існуючих методів знекиснення води та описан принцип роботи Redox-фільтра та його конструктивні особливості. На основі виробничих досліджень рекомендується нова енергозберігаюча технологія знекиснення вод на установці на основі Redox-фільтра.
Keywords: деаерація; деаэрация; deaeration; кисень; сульфітаціл; Redox-фільтр; регенерація; кислород; сульфитация; Redox-фильтр; регенерация; air; sulfitation; Redox-filter; regeneration; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки